Başvurunuzun Düzenlenmesi

Her yıl 35 milyondan fazla insan Kanada'nın sunduğu,birçok fırsattan faydalanmak için Kanada'yı ziyaret etmektedir.

Kanada'yı ziyaret etmek istiyorsanız, ilk önce ziyaretçi geçici oturum vizesine ihtiyacınız olup olmadığını belirlemesiniz.

Kanada'ya yapacağınız seyahat ticari veya eğlence amaçlı değilse amacına uygun olarak öğrenim mi yoksa geçici çalışma için mi vizeye başvuru yapmak istediğinize doğru karar vermeniz gerekmektedir.

Turist olarak ziyaret

Aile ve arkadaş ziyareti dahil Kanada'nın sunduğu birçok fırsattan faydalanmak için Kanada'yı turist olarak ziyaret edin.

Çocuk veya Torun Ziyareti

Kanada vatandaşları veya daimi ikamet sahiplerinin ebeveyni veya büyükbaba/büyükannesi iseniz, vizenizi yenilemeden iki yıla kadar Kanada'yı ziyaret etmek için Ebeveyn ve Büyükbaba/Büyük Anne Süper Vizesine başvurun.

İş ziyareti

Yatırım fırsatları aramak veya mevcut iş ilişkilerinizi geliştirmek içinKanada'yı iş amaçlı ziyaret edin.

Konaklama süresini uzatmak

Vizeniz sona ermeden başvuru yapmanız gerekmektedir. Kanada'da konaklama sürenizi uzatmak bölümünü ziyaret ediniz.

Kanada'dan transit geçiş

Kanada'ya seyahat için vize gereken bir ülkenin vatandaşı iseniz, Kanada’da konaklamadan veya bir ziyaret gerçekleştirmeden Kanada sınırlarından geçmek için bir transit vizesine ihtiyacınız bulunmaktadır. Transit vize ücretsizdir. Detaylı bilgiler için: Kanada'dan Vizesiz Transit Seyahat Programı.

Uygun belgeleri taşımak

Kendiniz ve sizinle birlikte seyahat eden çocuklarınız için uygun kimlik belgelerini yanınızda taşımayı unutmayınız. Bazı kişilerin Kanada'ya girmesi için vize gerekmemektedir ancak yaşadığı ülkeye dönüş için belirli belgelere ihtiyaçları olabilir. Daha fazla bilgi için Kanada Sınır Hizmetleri Bürosu internet sitesini ziyaret ediniz.

Yardıma ihtiyacınız mı var?

Aradığınız cevaplara sahip olabiliriz

Sık Sorulan Sorular

Sonraki