Контактирајте не

Поднесете го Вашиот Пасош

Доколку Ви било побарано да го поднесете Вашиот пасош во ВАЦ, во тој случај, повеќе информации побарајте на следниот линк :

кликнете овде

СКОПЈЕ

Адреса на канцеларијата :
Канадски центар за виза апликации (КЦВА управувано во партнерство со ИОМ)
Меѓународна Организација за миграција (ИОМ) ) — ПЈР Македонија
ул: Јордан Мијалков бр. 50 – а, 1000 Скопје ;
Поранешна Југословенска Република Македонија


МАПА

Работни денови :
Отворено од понеделник до петок (со исклучок на празници)

Работно време:
КЦВА работно време : 09:00 – 17:00
Поднесување на барања :09:00 – 16:00
Подигање на пасош : 14:00 – 16:00

Линија за помош:
+389 2 3154 810
+389 2 5512 571

Електронска пошта за помош:info.canskoiom@vfshelpline.com

Забелешка : Ве молиме не вклучувајте лични информации во електронската поштата, СМС пораките или било кои други несигурни форми на електронска комуникација